DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, vatandaşın, emekçinin, çiftçinin haklarına sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.

Özellikle tarımda kendi kendine yeten bir ülke olması gerektiğini savunan Erdoğan söyle konuştu;” DEVA Partisinin söylemlerinde hesapsız kitapsız hiç bir söylem olmaz. Tarımla alakalı hayvancılıkla alakalı sorunlar var. Önemli olan bu sorunları nasıl ve kiminle  çözeceğiz. Bu yüzden herkesin DEVA Partisine kulak vermesi gerekiyor.İnşallah ülkemiz sorunlarına sahip çıkarak demokratik sistemiçerisine dönüşür. 

TARIM OLMAZSA OLMAZ
Adalette, ekonomide, dışişlerinde, hukukta çok büyük sorunlar var. Tarım olmazsa artık hiç bir şeyin olmayacağı bir dönemi yaşıyoruz. Kendi kendine yeterli bir ülke olmak ise en büyük gayemiz. O yüzden özelikle çiftçinin önce desteklenmeye ihtiyacı var. Hem çiftçimiz emeğinin karşılığını alacak hem de satılan ürün de vatandaşın alabileceği fiyatta olacak. Hem çiftçiye hakkını vereceğiz hem de vatandaşın ulaşabileceği bir rakamda olması lâzım. Bunu da ancak çiftçiyi destekleyerek yapabilirsiniz ürünün fiyatını arttırmadan”

KANATLI SEKTÖRÜ DE DESTEKLENMELİ
Kanatlı sektörün de ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:” Kanatlı sektörüTürkiye’nin en önemli sektörlerindendir.  Siz üreticilerin de daha iyi bir üretim yapabilmesi için var olan sorunlarınızı da dikkate almak gerekir. Bizim bütün konsantrasyonumuz ülke için ne yapabiliriz kiminle ne yapabiliriz. DEVA Partisi yeniliğe açık, sorunları çözmesini bilen bir yapısı var. Vatandaşın da bu destekleme plânlarından memnun kalacağı bir düşünce yapısı olduğuna inanıyoruz.” 

ÜLKENİN REFAHI İÇİN
Demiray, ülkenin refahı için uğraşan her partiye saygı duyduğunu belirterek,” Bizler üretici olarak, çiftçi olarak ülkeekonomisine katkı sağlayan her düşünceye, partiye saygı duyuyoruz. Bizler ülkenin iyiliği için kalkınması için her zaman en iyisinin görevde olması gerektiğine inanıyor buyüzden de görüşmelere her zaman açığız. Bizler Kanatlısektörün desteklenmesi için gerekli adımların atılması için de beklenti içerisinde oluyoruz. Bizler daha iyi üretim yapmak için daha iyi desteklenmeye ihtiyacımız var” dedi. Demiray, ziyaretleri için ayrıca misafirlere teşekkür etti.