ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜ
İYİ Parti Sakarya il Başkanı Selçuk Kılıçaslan; kendi köyü olan Kozluk Mahallesi ziyaretinde, İl Sekreteri Gökhan Kaçar, Teşkilat Başkanı Fatih Akgün, İl Başkan Yardımcıları Burhan Aygün, Burak Bıçkıcı ve İYİ Parti Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din eşlik etti. İlk olarak Demiraçma Muhtarı İlyas Yılmaz'ı ziyaret eden İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Mahalle sakinleri ve esnaflarla da görüştü.

HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Ziyaretine Kozluk Mahallesi ile devam eden Başkan Kılıçaslan Kozluk Mahalle Muhtarı Halil Kılıçaslan'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozluk Mahallesi Muhtarı Halil Kılıçaslan: ''Başkanımıza teşekkür ederiz. Ziyaretleri ile bizleri onurlandırdı.'' diye belirtti. Başkan Kılıçaslan daha sonra Kozluk Mahallesini gezerek halkın sorunlarını dinledi.

"ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR"
Bezirgan Muhtarı Murat Ali Duman’ı da ziyaret eden İYİ Parti Sakarya İl Başkanı ve İl Başkan yardımcıları köye yapılan ve önümüzdeki dönem için planlanan hizmetler ile ilgili bilgi aldı. Kılıçaslan, 2 sene önce yaşanan sel felaketi sırasında yıkılan, Düzce ve Sakarya illerini birbirine bağlayan ve bölge halkı için büyük önem taşıyan Uğurlu -Bezirgan arasındaki köprü yapımının çok geciktiğini ve yetkililerin konuya bir an önce çözüm bulması gerektiğini belirtti.  İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, yapılan ziyaretlerin kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak: ''Kendi köyüm olan Kozluk mahallesi ve birçok akrabamın bulunduğu Demiraçma mahallesi ve Bezirgan mahallesi muhtarlarına misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Ziyaretlerimiz bundan sonraki süreçte de  sık sık devam edecektir.'' diye ifade etti.