Beraberinde Özcan Kam, Uğur Kanat ve Faruk Albay ile birlikte halk54.com’u ziyaret eden Başkan Serbes, hizmet için bir yola çıktıklarının altını çizdi. Cesur siyasetçilerle birlikte ülkeye ve Sakarya’ya hizmet etmek istedikleri anımsatan Serbes, “Derdi Sakarya, gönlü temiz, ameli güzel insanlarla birlikte olmak için yola çıktık. İlk etapta 50 kişilik yönetim kurulumuzu 3-4 ay içinde oluşturmak istiyoruz. Ama en geç 6 ay içinde bu çalışmaları bitirip, kongre yapmak istiyoruz” dedi.

Serbes,” Halkımızla birlikte organik siyaset yapmak için çıktığımız bu yolda doğruya ‘doğru’ yanlışa ‘yanlış’ diyeceğiz. İlkeli ve liyakat içinde yapılan her işe destek vereceğiz. Siyaset yapmak için, eleştiri yapmak için değil, ülke ve Sakarya içinde tavır sergileyeceğiz. Lider odaklı değil, sistem odaklı ve güvenilir adalet için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Gelecek Partisi İl Binası için çalışma yaptıkları da belirten Serbes, “Binamız halkımızın kolay ulaşabileceği bir yerde olmasını istiyoruz. Bunun içinde arayışlarımız sürüyor” diyerek sözlerini tamamladı. Genel Yönetmeniz Hüseyin Cumalı ise Başkan Serbes ve ekip arkadaşlarına başarılar diledi.