Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sevindik mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ramazan ayını idrak ederek bayrama ermenin Milletçe mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya genelinde salgına dönüşerek ülkemizi de etkisi altına alan Covit-19 Virüsü nedeni ile bu yıl da Ramazan Bayramını her zamankinden farklı bir ortamda kutlamak zorunda kalmış bulunuyoruz.
Büyüklerimizin ellerini öpemeden, ziyaretimize gelen çocuklarımıza şeker veremeden, dostlarımıza sarılarak hasbıhal edemeden geçirmek zorunda olduğumuz bir bayram daha yaşıyoruz. Ancak belki mekân olarak sevdiklerimizle bir arada olamasak da gönüllerden gönüllere kurduğumuz derin bağ ile Bayramın huzur ve güven iklimini hep birlikte yaşıyoruz.

Ülke olarak büyük bir sağlık sınavını diğer dünya devletleri ile birlikte veriyoruz. Bu süreçte vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, canını ortaya koyarak mücadele veren sağlık çalışanlarımıza da minnetlerimizi sunuyoruz.

İçinden geçtiğimiz bu zor ve çetin günleri atlatarak, yeniden bir araya gelmenin coşkusunu yaşayacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda tedbirlere karşı gevşeklik göstermeden harfiyen uymaya gayret etmenin, bu salgından kurtulmanın ilk şartı olduğunun altını önemle çiziyoruz.
Virüs salgının sadece sağlık alanı ile sınırlı kalmadığı ve ekonomik işleyişi de belirsizliğe ittiği günleri yaşamaktayız.

Zaten zor şartlarda geçimlerini sağlayan bazı vatandaşlarımızın sıkıntısının salgın sürecinde katlanarak arttığını da üzülerek müşahede ediyoruz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun birlik beraberlik içerisinde, huzurlu ve güvenli bir geleceğin yakın olduğu inancıyla, mübarek Ramazan Bayramınızı, başta Doğu Türkistan, Filistin ve dünyanın dört bir yanında zulüm altında inleyen soydaşlarımız ve dindaşlarımız olmak üzere, mazlumların gözyaşının dinmesine ve bir an önce Covit-19 salgınından kurtunulmasına vesile olması niyazı ile kutluyorum.