Haber: Jale Yılmaz

ANKARA’YA GİTTİLER

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve İl Teşkilat Başkanı Erkut Aşoğlu, bir takım ziyaretler için Ankara’ya gittiler. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı, Hemşerimiz Sayın Şemsi Bayraktar ile Ankara ziyaretleri kapsamında bir araya geldiklerini belirten Tever,  “Sakarya’da tarım başta olmak üzere gündemdeki birçok konu üzerine görüştük. Misafirperverliği ve ilgisi için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNDEM SAKARYA

TÜRK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay’ı makamında ziyaret eden Tever ve Aşoğlu, “TÜRK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı, Kıymetli Hemşerimiz Sayın Ergün Atalay’ı makamında ziyaret ederek, genel kurul sonrası tebriklerimizi ilettik. Gündemimizde Sakarya vardı. Misafirperverlikleri ve ilgileri için Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundular.

MAKAMINDA ZİYARET

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu’nu ziyaret eden Tever ve Aşoğlu daha sonra Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. AK Parti 25-26-27. Dönem Trabzon Milletvekili/ TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta’yı da ziyaret eden Tever, “Kıymetli Milletvekilim, samimi sohbetiniz ve ilginiz için asıl biz teşekkür ederiz.  TBMM çatısı altında sürdürdüğünüz yoğun çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” dedi. İŞKUR Genel Müdürlüğü’ne atanan Bekir Aktürk’ü makamında ziyaret eden Tever ve Aşoğlu, Aktürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.