Tever, AK Parti siyasetinin hizmet siyaseti olduğunu belirterek, şehirde çakılı bir çivisi olmayanların, taş üstüne taş koymayanların, vatandaşlara hizmeti önceleyen kurumları manipüle etmeye çalışmasının çok anlamsız olduğuna dikkat çekti.

İl Başkanı Tever, “Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere belediyelerimizin projelerinden, hizmetlerinden rahatsız olanlar, bugün laf üstüne laf koyma gayreti içerisindeler. Muhalefetten gelen her haklı eleştiriyi de iktidar partisine yakışır bir olgunluk ve sabırla karşılıyoruz. Fakat bir proje üzerinden kamuoyunu yanıltıcı bilgiler paylaşmalarını doğru bulmuyorum.

2002’den bu yana hizmet ve eser siyasetiyle ülkemizin dört bir yanını imar eden, şehrimizi son 19 yılda 42 milyar lirayı aşkın yatırım ile geleceğe hazırlayan, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 100 yataklı acil durum hastaneleri ile şehrimizin sağlık geleceğini garanti altına alacak projeleri hayal dahi edemeyecek zihniyetin, siyasi anlayışımızı anlamasını da zaten beklemiyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun, nasıl ki bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdiysek, Unkapanı Meydan Projesi’ni de en kısa zamanda hayata yine biz geçireceğiz.

Proje konusunda Ekrem Başkanımız ile görüşmemde, bölge esnafının ticari faaliyetlerini daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için meydan çevresini 10 iş günü içerisinde daha işler hale getirileceğini ifade etti.  Milletimizin hayrına yapılan her güzel işe sözüm ona muhalefet etme adına neresinden yakalarız, nereyi çarpıtırız, olmayanı nasıl olmuş gibi gösteririz gibi kirli hesaplar bugüne kadar tutmamıştır” dedi.

Her gün heykel açılışlarıyla gündeme gelen, boğaz manzarası eşliğinde vatandaşlara otobüs ittirme çilesi çektiren CHP’li belediyelerin beceriksizliklerini görmezden gelenler, dezenformasyon ve haksız eleştirilerde bulunmasını çok trajik bulduklarını ifade eden İl Başkanı Tever, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin yaptığı hizmetlere gölge düşüremeyeceklerini dile getirdi.