AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, beraberinde Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Yusuf Alemdar, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ile birlikte AK Parti 148. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tever, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İl Başkanları Toplantımızı Ankara’da parti genel merkezimizde gerçekleştirdik. Önceki gün ise teşkilat başkanımızın başkanlığında 81 il başkanlarımızla bir araya gelerek, çalışmalarımızı ve yol haritamızı değerlendirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda partimizin kuruluş yıldönümüne, gündemdeki iç ve dış konulara değinerek önemli mesajlar verdi.

AK Parti’miz hamdolsun 20. yaşına birçok badireyi birer birer atlatarak ulaştı. Geride bıraktığımız 20 yılın ardından partimiz artık gerek müktesebatıyla, gerekse yetiştirdiği kadrolarla yeni bir safhaya geçmiş durumdadır. 14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 20. yaşında da aynı aşk, heyecan ve inanç ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, sadece ülkemizin değil, tüm İslam âleminin ve gönül coğrafyamızın umudu olmuş ve olmaya da devam etmektedir.

AK kadrolar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize, şehrimize ve aziz milletimize hizmet etmeye, ilk günkü aşk, inanç ve heyecanla çalışmaya, “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefine aynı ruh ve azimle yürümeye devam edeceğiz inşallah.

AK Parti Sakarya teşkilatları olarak normalleşme süreci ve meclisin tatile girmesiyle birlikte saha çalışmalarımıza hız vermiştik, bu çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde de artırarak sürdürmeyi planlıyoruz. 2023 seçimlerine kadar önümüzde yaklaşık iki yıllık bir vakit var. Bu zamanın her gününü, her anını en verimli, en etkili bir şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız. Milletin partisi olan AK Parti’mizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkartmak için tüm unsurlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine değindi.

Toplantının basına kapalı bölümünde, teşkilatlarla ilgili bilgilendirmeler ve çeşitli konularda istişareler gerçekleştirildi.