PERVASIZCA KAVGA

Saadet Partisi Sapanca İlçe Başkanı Yunus Arslan, "Ülkemizde siyaset kamplara ayrılarak pervasızca bir kavga ile yapılır hale geldi. Bu durum seçmene asıl dikkat etmesi gereken hususları perdeleyen bir ortam oluşturdu. 'Kavgada tarafını seç, karşı tarafa sürekli saldır, kimseyi dinleme...' şeklinde tuhaf bir ortamda Saadet Partisi, Milli Görüş doğrultusunda dikkat edilmesi gereken hususları tüm engellere rağmen dile getirmeye devam ediyor" dedi.

SÖMÜRÜ DÜZENİ

Yerel yöneticileri de eleştiren Arslan, "Dünya'daki asıl sömürü düzeni ile mücadele etmek yerine küçük kavgalarla insanlarımızı oyalayan bu ortamdan Sapanca'da nasibini aldı. Aynı partiden üst üste 3 değişik ismin belediye başkanlığı yaptığı ilçemizde işin özeti 'kendinden önceki başkanı, aynı partiden olsa da kendisi de onun ekibinde olsa da suçlamak ve bir sonrakilerin de kendi dönemini suçlayacağı bir performans sergilemek'. Seçmen sadece seçim dönemlerinde değil iş, icraat dönemine gelince de dikkate alınmalı. Bunun için de seçmen oyunun kıymeti bilmeli ve şuurla kullanılmalı" diye konuştu.

REKOR SEVİYEDE

Açıklamasında Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın söylemlerinden örneklerde veren Arslan, "Ülkemizde faiz, içki, piyango ve kumarın haram olduğunu bilen insanların yoğunlukla oy verdiği bir iktidar var. Ancak en büyük faizci, en büyük kumarcı, rekor seviyede içki üretimini arttıran anlı şanlı Osmanlı dizileri yayınlayan TRT'de piyango çekilişi yayınlayan maalesef ki devletimiz. Bu tarz acı örnekleri arttırmak üzücü olsa da çok mümkün. Erbakan hocamızın dediği gibi Siyonizm ben Siyonizm'e hizmet etmem türküsünü söylete söylete kendi ordusunda askerlik yaptırıyor. Bilmem ne koleji mezunları vasıtasıyla bu millete kabul ettiremeyecekleri şeyleri imam hatipler vasıtasıyla yutturuyor. Şuurdan uzaklaşmış şekli sözde dindarlığın yayılmasından hoş ama boş sloganvari söz ve pozlardan başka bir şey yok. Sapanca'mızda belediyemize komşu tekel büfesi, gençlerimizin yoğunlukla gidip geldiği spor kompleksi önünde nevi şahsına münhasır, haza hanımefendi bir müzik yorumcusunun sanat değeri olan devasa fotoğrafı ile girdiğimiz yeni yıldan ne beklenir ki?" dedi.

UMUDUMUZU KAYBETMEYECEĞİZ

Aslan konuşmasının sonunda ise şu sözlere yer verdi: "Ancak yine de umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Sıklıkla kurulan çakma Milli Görüş partilerine birde çakmanın da çakması denilebilecek partilerinde eklendiği bu dönemde Saadet Partisi olarak Milli Görüş reçetelerini halkımıza ulaştırmak için mücadeleye devam edeceğiz."