HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ ile Zeynep Eda ATEŞ'in haberi
Genç Parti eski Genel Başkanı ve Sakaryalı iş adamı Cem Uzan, Zoom platformu üzerinden Adapazarı Katlı Pazar yerinde Sakaryalı vatandaşlarla online olarak görüştü.

Canlı bağlantının ilk durağının Sakarya olduğunu ifade eden Uzan, yarın ki canlı bağlantının da Ankara’da gerçekleşeceğini söyledi.

Dünya siyasetinde çarşı Pazar gezen bir siyasetçi olmadığını ve Türkiye’de ilk kez kendilerinin yaptığını belirten Uzan, buluşmalara memleketi Sakarya’dan başladıklarını ifade ederek “Sakarya baba memleketim, baba toprağım. Bu hasret giderme turlarına ilk Sakarya’dan başladık. Türkiye’de her ilde her pazarda hasret gidermeye çalışacağız. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik çıkmaza vatandaşlarımızın ekonomik sorunlarına çözüm getirebilecek tek parti Genç Parti’dir. Ak Parti artık misyonunu tamamlamıştır.” dedi.

Türkiye’deki ekonomik tüm sorunları çözeceklerini söyleyen Uzan, “Bundan sonraki Türkiye’deki yeni dönemde işsizliğine enflasyonuna hayat pahalılığına geçim sıkıntısına ekonomik tüm sorunlarına biz çözeceğiz, senelerdir birçok söylediğim önerilerin bazıları yapıldı. Yapılmayanlar içinde ağır faturalar ödeniyor.” dedi.

Önümüzdeki günlerde daha çok temas halinde olacaklarını belirten Uzan, “Ne kadar olduysa da biraz hasret giderelim dedik. Biraz selamün aleyküm diyelim dedik. Vatan toprağına, ana toprağına, baba toprağına..” dedi.

Halk54.com Haber Müdürmüz Nurettin Eryılmaz’ın “Türkiye’ye aktif siyaset yapmaya ne zaman döneceksiniz?” sorusuna cevap veren Uzan, “Ben cevabını bilmediğim sorulara nasıl cevap vereyim. Bakalım göreceğiz. Bakın aktif siyasete döndüm, görmüyor musunuz. Çarşı Pazar geziyorum. Her yenilik bizde. Bizi izlemeye devam edin. Yarın Ankara’da pazarında olacağım. Her hafta içi, her hafta sonu Türkiye’nin her mahallesine her caddesine her sivil toplum örgütüne bir zoom kadar yakınım. Bu korona belasında herkes zoom’a alıştı. Buradan görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

Cem Uzan’ın online görüşmeyi sonlandırmasının ardından halk54.com’a açıklamalarda bulunan Genç Parti Sakarya İl Başkanı Nilgün Boğaz, “İlklerin partisi olarak zoom üzerinden canlı bir bağlantı gerçekleştirdik. 81 ilde internet üzerinden canlı bağlantı kurmaya devam edeceğiz’’ dedi.