CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı 2020 yılı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, dün İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. CHP Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, göreve geldikleri günden bu yana yürütülen çalışmalarla ilgili parti üyelerini bilgilendirdi.

İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, "İlk 6 aylık sürecin sonunda pandeminin etkisini kaybetmesine paralel partimizin faaliyetleri ivme kazanmış başta kentimizin yerel sorunları olmak üzere toplumun bütün sosyal sınıflarını ilgilendiren konuları, kadınları, çocukları, hayvanları, çevreyi, Cumhuriyet'in ilke ve değerlerini ulu önderimiz Atatürk olmak üzere her konuda elimizden gelen çabayı ortaya koyduk koymaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Çetin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Göreve gelir gelmez ilk iş olarak mevcut üye kayıtlarının yenilenmesini üyelerimize ait bilgilerin güncellenmesini sağlayarak sağlıklı bir üye veri tabanı gerçekleştirme çabası içerisine giriştik. Görevi devir almamızın hemen akabinde hepinizin bildiği gibi başlayan pandemi süreci hayatın her alanını olduğu gibi parti faaliyetlerimizi de ne yazık ki olumsuz etkiledi buna rağmen yönetim kurulumuz elinden gelen bütün çabayı gösterip pandemi koşulların en ağır yaşandığı günlerde ihtiyaç sahiplerinin yarasına merhem olmak adına elinden geleni yaparak gıda kolilerinden maskeye kadın ve gençlik kollarımızla ortaklaşa geliştirdiği faaliyetlerle halkımıza dokunmak adına elinden geleni yapmıştır.

İlk 6 aylık sürecin sonunda pandeminin etkisini kaybetmesine paralel partimizin faaliyetleri ivme kazanmış başta kentimizin yerel sorunları olmak üzere toplumun bütün sosyal sınıflarını ilgilendiren konuları, kadınları, çocukları, hayvanları , çevreyi cumhuriyeti n ilke ve değerlerini ulu önderimiz ATATÜRK olmak üzere her konuda elimizden gelen çabayı ortaya koyduk koymaya devam edeceğiz. 

Yönetim olarak gurur duyduğumuz yönetimimizi farklı kılan anlayışların başında katılımcı bütün üye ve yönetimlerin etkin katılım sağladığı herkesin fikrini açıkça ifade ettiği yönetim anlayışımız gelmektedir. Diğer bir konu ise şeffaflık 1 yıllık yönetimimiz boyunca mali ve idari bütün faaliyetlerimizi periyodik olarak siz sayın üyelerimizin bilgisine gerek sosyal medya hesaplarımızdan gerekse partimizin ilan panosundan bilgilerinize sunduk. 

Göreve geldiğimiz gün geçmiş yönetimle ilgili gerek erişebildiğimiz belgeler gerekse yönetimimize iletilen sözlü ihbarları dikkate alarak yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda bir takım sorunların tesbiti yapılıp bir rapor haline getirilerek gereği yapılmak üzere İl Başkanlığımızı’mıza sunulmuş olup süreç devam etmekte ve ortaya çıkacak sonuçlara göre gereğini yapmak üzere farklı girişimlerimiz olacaktır. 

Bu vesileyle dişinden tırnağından artırıp miktarı ne olursa olsun katkı sağlayan bütün dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Bizi mutlu eden bir başka detay ise önceki yönetimin topladığı aidatın 9 katını bir yıl içerisinde yönetimimize ödemesi bizi ayrıca mutlu etmiştir."