CHP Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, mazbatalarını aldıkları 16 Ocak 2020'den çok kısa bir süre sonra baş gösteren pandemi nedeniyle uygulanmaya başlayan sokağa çıkma yasakları  gibi bir takım kısıtlamaların etkisine rağmen yönetim olarak 2020 yılını ellerinden geldiğince verimli kullanmaya çalıştıklarını söyledi. 

Çetin; İlçemiz de yaşayan halkımızın, esnafımızın sorunlarını elimizden geldiğince dile getirmeye çalıştık , sosyal yardım faaliyetlerimizle dezavantajlı ihtiyaç sahibi insanlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıp bir nebzede olsa destek sağlamaya çalıştık. Geride bıraktığımız yıl içerisinde yönetimimizin sürdürdüğü faaliyetlerini 2021 yılındada artarak sürdürmeye , halkımızın sorunlarını öncelemenin yanı sıra partimizi ileçemizde ve şehrimiz de birinci parti yapmak adına herkes kucaklayan ötekileştirmeyen politikalar üretmeye ve halkımızın teveccühünü kazanmak adına elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz. 2020 yılının bütün zorlu sürecine rağmen elinden gelen bütün çabasını koyan yönetici arkadaşlarıma , partililerimize, ve halkımıza verdi" dedi. 

CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı 2020 yılında 2 bin 352 aileye gıda yardımında bulundu. Geçen yapılan yardımlar ise şöyle; "