Ziyarete gelen CHP Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, Yardımcısı Metin Özçatal ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Sarıkaya, Halk54.com Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Cumalı ve Haber Müdürümüz Nurettin Eryılmaz ile görüştüler.

Ziyarette konuşan Başkan Füsun Çetin, parti çalışmaları ile mahalle sakinlerini, STK ve muhtarları ziyaret ederek dertlerini dinlediklerini ve Kovid-19 salgını nedeniyle vatandaşlara maske dağıtarak çalışmaları sürdürdüğünü belirtti.

Çetin, “Pandemi salgını sonrası başlayan tedbirler, salgının halen sürmesi, yaşam ve ekonomik koşulların değişmesine, sıkıntılar yaşanmasına neden olmaya devam ediyor. Var olan ekonomik kriz yaratan dolar ve euronun 10 TL’ye yaklaşması yaşam koşullarını zorlaştırıyor. Asgari geçim ücreti ve emekli aylıklarında yetersiz kaldığını, çalışmayan esnaflarımızın zor durumda olduğunu yaptığımız ziyaretlerde bizlere aktarılmasından biliyoruz. Halkın gündemi geçim, aş ve iştir. Bir an önce etkin tedbirlerle ekonominin düzlüğe çıkarılması gerekir” diye konuştu.

CHP Adapazarı ilçe yönetimin ziyareti günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.