Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır bugün yaptığı basın açıklamasında Sakarya İl Kongresi tarihinin belirlendiğini belirtti.

“ Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi olarak son toplantımızda İl Kongremizin tarihi ve yeri konusunda görüşler alınmış, bu doğrultuda araştırmalar yapılmıştır. Uygun tarih olarak 15 Şubat Cumartesi gününe karar verilmiş, yer olarak da Sakarya Atatürk Kapalı Spor Salonu belirlenmiştir. Bu doğrultuda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimize İl Yönetimimizin isteği, tarih ve yerin uygunluk durumları iletilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin uygun gördüğü ve onayladığı tarih 15 Şubat Cumartesi günüdür.”

“ Kapalı Spor Salonunda Gerçekleştireceğimiz İl Kongremiz Cumhuriyet Halk Partisinin İktidara ne kadar hazır olduğunun ve istediğinin göstergesi olacaktır. Sakarya İl Kongremiz Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimize ve Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. “

“ Tek adam tarafından belirlenmeyen, tek adam tarafından hazırlanmayan adaylarımızın, yöneticilerimizin olduğu, Tüm adaylarımızın kendilerini sadece Sakarya Kongre delegelerine emanet ettiği demokrasi coşkusuna, tüm Sakarya Halkımızı ve değerli basın emekçilerini davet ediyoruz.

Şimdiden Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Kongresinde aday olacak Cumhuriyet sevdalısı İl Başkan adaylarımıza ve Yönetimlere aday olacak üyelerimize başarılar diliyorum.