Örgüte projelerini aktaran Ecevit Keleş, aynı zamanda örgütün taleplerine de kulak verdi. Tek tek soruları, sorunları ve talepleri dinleyen Keleş, kısa sürede etki edecek dokunuşların ipuçlarını verdi. Keleş ve beraberindekiler buradan Pamukova Kadın Kolları Kongresine katılmak üzere ilçeye hareket ettiler.

PAMUKOVA KADIN KOLLARI KONGRESİ

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukova İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi, İlçe Başkanlığı binasında geniş katılımla gerçekleşti. CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve İl yönetiminin de katıldığı Pamukova CHP Kadın Kolları İlçe Kongresinde tek aday olan Aslı Şengül oyların tamamını alarak Kadın Kolları İlçe Başkanı seçildi.

Pamukova CHP İlçe Kadın Kolların Olağan Kongresine, CHP Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, İl yönetim kurulu üyeleri, Pamukova CHP İlçe Başkanı Fikret Uysal, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, yeni seçilen İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Şengül ve yönetimine başarılar dilerken, “CHP’nin Pamukova’daki kadın potansiyelini biliyoruz. Onları partimizde görüp, onlarla yürümek bize gurur veriyor. Gerek İlçe Kadın Kollarımızın gerekse de İlçe Gençlik Kollarımızın 24 saat hizmetinde olacağız” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu ise Pamukova da ilk defa coşkulu ve kalabalık bir İlçe Kadın Kolları Kongresi yapmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, “Ülkemizde yaşanan bunca sıkıntının karşısında diren gösteren vatan severlerin artması nedeni ile bu coşkuyu yaşıyoruz. Böyle coşkulu bir kongre için öncelikle İlçe Başkanımız Fikret Uysal’a teşekkür ediyorum. Bir Pamukovalı olarak çok gururlandım. Yeni seçilen İlçe Kadın Kolları yönetimini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Aslı Şengül “ Kadın özgür ve aydınsa dünya 4 mevsim bahardır..”

Pamukova CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Aslı Şengül, “ Benimle aynı yolda yürümesini istediğim, onların benimle yürüyeceğini bildiğim arkadaşlarımın verdiği güç ile yola çıktım. İlçemiz küçük ama bizim yüreğimizde, sevgimizde, kadınlarımıza olan inancımızda büyük. kadınlarımıza yönelik çalışmaları hep beraber üreteceğiz ve yine hep beraber yürüteceğiz. Kadınımızı toplumun her alanında daha da aktif ve saygın hale getirmek en büyük isteğimiz. hep birlikte, hiçbir çıkar ve ayrım gözetmeksizin partimizin ve tüm kadınlarımızın iyiliği için gönülden çalışacağız. 1 kişi eksik olursak yarım kalırız. Ama aramıza 1 kişi daha katıldıkça tamamlanırız. Martın sonu bahar dedik ve yaptık. Ama unutmayın ki;kadın özgür ve aydınsa dünya 4 mevsim bahardır “ dedi.

CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu:

İlçe Kadın Kolları Başkanı; Aslı ŞENGÜL

İlçe Kadın Kolları Yönetimi:

Birsen GÖKOĞLU

Emine ÇOBAN

Ferdana UYSAL

Gülcan ER

Nalan KILIÇ

Simge KESKİN

Yasemin TÜRKMENGİL

Emine ÇETİNTAŞ

İl Delegeleri,

Aslı ŞENGÜL

Ece SÖYLER

Elveda ÇAKIR

Emine ÇOBAN

Esin Mualla AYTAÇ