Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı, ilçe başkan yardımcıları, İl Başkan yardımcılarıyla beraber Karaçalılık Mahallesi Muhtarı Ramazan Sayılı, İnönü Mahallesi Muhtarı Bülent Kılıç, Ömercikler Mahallesi Muhtarı Ömer Bozkurt, Gazi Süleymanpaşa Mahallesi Muhtarı ve Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kahraman, Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, “Akyazı ilçemizde esnafımız, yurttaşlarımız ve demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızı ziyaret ettik. Bölgemizde yaşanan sorun ve sıkıntıları dinledik” dedi.

Misafirperverliği nedeniyle Akyazı ilçe sakinlerine teşekkür eden Başkan Ecevit Keleş, “Bölgenin sorun ve sıkıntılarını istişare ettiğimiz Mahallesi Muhtarımız Ramazan Sayılı’ya, İnönü Mahallesi Muhtarımız Bülent Kılıç’a, Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi Muhtarımız Ömer Bozkurt’a, Gazi Süleymanpaşa Mahallesi Muhtarımız ve aynı zamanda Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kahraman’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Akyazı ilçe Sağlık Müdürlüğü ziyaretimizde Dr. Betül Tütüncü’ye, Ebelerimiz Gülseren Kaya ve Birgül Köse’ye ve veri hazırlamada Handan Bilgiç’e göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Akyazı ilçe halkımızın, her türlü sorun ve sıkıntısında yanındayız” şeklinde konuştu.