Şehirde görev yapan tüm STK’ları ziyarete ederek görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’da bulunan hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekerek, “Bu derneklerimiz, kendi illerine de gidip geldikleri için Sakarya’daki durumu daha net analiz edebiliyor. Bu nedenle kendileriyle şehrimize dair önemli sohbetlerde bulunuyoruz” dedi.

Dernek Başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür eden CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’da bulunan hemşehri derneklerinin etkin olduğuna vurgu yaparak, “İlimizde bulunan hemşehri dernekleri güzel bir birlik ve beraberlik sergiliyor. Sakarya’da bulunan Ordulu, Artvinli ve Erzurumlu kardeşlerimizin kurmuş olduğu dernekleri ziyaret ederek istişarede bulunarak, daha yaşanılabilir Sakarya için neler yapabiliriz şeklinde sohbet ettik.

Şehrimize dışarıdan bakabilen bu derneklerimizin kıymetli başkanlarıyla Sakarya’da aksayan yönleri ve neler yapılabilir konuları üzerinde durduk. Misafirperverliklerinden ötürü Sakarya Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yücetepe ve yönetimine, Sakarya Artvinliler Turizm ve Folklor Derneği Başkanı Başkan Muzaffer İşçioğlu ve yönetimine, Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanı Murat Dursun Ak ve yönetimine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BARO BAŞKANI YILDIZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetimi, daha sonra ve Sakarya Baro Başkanlığına seçilen Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı ziyaret etti. Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’a görevinde başarılar dileyen Başkan Keleş, “Adaltet sistemi içerisinde önemli bir görev yürüteceksiniz. Ama daha önemlisi kadınlarımıza rol model olacaksınız” dedi.

İNTERNET YAYINCILAR DERNEĞİNE ZİYARET

Son ziyaretini Sakarya İnternet Yayıncılar Derneği Başkanı Hikmet Metin Çavdar ile sektöre dair istişarede bulunan CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, internet yayıncılığının etkisinin giderek arttığını belirterek, “Ülkemizde basın camiası ciddi sıkıntılar yaşıyor. Tarafsız özgür bir şekilde yayın hayatını sürdürmeye çalışan basın kuruluşlarımız ayakta kalmak için çırpınıyor. Bu anlamda yazılı medyanın baskı ücretleri, TV’lerin uydu ücretleri son derece ağır yükler getirmektedir. Bu nedenle de internet yayıncılığı gelişmeye etkisini arttırmaya devam ediyor. Ben sayın Başkanımız Hikmet Metin Çavdar’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde il başkan yardımcıları Cemal Demir, Ayhan Kadanali, Gönül Yıldız İrsi, Cemil Uyanık, Nazmi Erişir ve Hayriye Atabey de hazır bulundu.