Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, "CHP ADAPAZARI  İlçe Örgütü olarak bizler de asla #AşağıBakmayacağız" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin direnişine destek veren Ayşe Füsun Çetin, "Boğaziçi öğrencilerinin demokrasiyi rafa kaldıran kayyum rektöre karşı haftalardır gösterdikleri haklı mücadelelerinde onların yanında olmaya devam edeceğiz. Adalet arayışında omuz omuza direnen başları dik genç arkadaşlarımız, değerli öğretim üyelerimiz ve duyarlı vatandaşlarımızın gece yarısı yapılan baskınlarla tutuklanmasını; üniversite kapılarına kelepçelerin vurulmasını; eylem haklarının kısıtlanmasını kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hukuksuzca gözaltına alınan öğrencileri serbest bırakılmasını ve 'tüm kayyum rektörlerin istifasını' talep eden Çetin, şunları kaydetti:

"Ve bir kez daha hatırlatıyoruz ki bu zamana kadar yarınlarımız olan gençlerimizi çeşitli zulümlerle korkutmaya, sindirmeye, susturmaya hiçbir iktidarın gücü yetmedi, yetmeyecek !
 Aşağı bakması gereken bu ülkenin aydınlık yüzü gençler değil, ülkesinde mafyalar çakarlı araçlarla konvoy yaparak adliyeye gelirken ses çıkartmayanlardır, her gün bir değil en az birkaç tane yenisi eklenen kadın cinayetlerine ses çıkartmayanlardır, el kadar çocuklara din kisvesi altında yapılanan yurtlarda tecavüz edilirken ses çıkartmayanlardır.
asla ve katiyen aşağı bakmayacağız. dün de başımız dimdikti yarın da dimdik gezeceğiz.

Aşağıdan da gitmeyeceğiz, bildiğimiz yoldan ilerleyeceğiz.
  
“İstikbal göklerdedir; Çünkü göklerini koruyamayan milletler yarınlarından asla emin olamazlar...”
-Mustafa Kemal Atatürk 
 Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!"