CHP Adapazarı İlçe Başkanı Füsun Çetin, geçtiğimiz gün ilçe binası kapısının kırılmasıyla ilgili yapılan ilk incelemede herhangi bir şeyin çalınmadığını, sadece kapının kırılarak bırakıldığını belirtti. Çetin, incelemenin devam ettiğini söyledi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Çetin, "Her zaman barışı ve ülke bütünlüğünü, kanunların egemen olduğu , cumhuriyet değerlerini , kimseyi ötekileştirmeyen adil ve eşit yurttaşlık bilincini önceleyen ve ürettiği siyasetinin merkezine bu değerleri koyan  bir partinin  parçası olarak şunun herkes tarafından çok iyi bilinmesini istiyoruz; Bu saldırının anlam ve amacı ne olursa olsun, bize gösterdiği; yolumuzun ne kadar doğru olduğu ve bazı kesimlerin gayretimiz ve çabamızdan rahatsızlık duyduğu gerçeğidir. Bu karanlık düşünceli kişiler dün vardı, bugün var ve yarın da olacaktır." dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliği hitabesinde söylediği "Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin" sözlerinin mücadelede kırmızı çizgileri olduğunu ifade eden Çetin, "Bu süreçte desteklerini bildiren tüm dostlarımıza ve dört ayrı ekiple olayın aydınlanması için elinden gelen çabayı gösteren Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünün değerli üyelerine teşekkür ediyor, zorbalığın, şiddetin değil demokrasi ve barışın egemen olduğu güzel günlerde siyaset yapmanın mücadelesini vereceğimizi ve inandığımız ilkelerden asla taviz vermeden yürüyeceğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz." dedi.