Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, çalışmalarına ziyaretlerle devam etti. Başkan Keleş, parti yöneticileri ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi ve Sakarya Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi’ni ziyaretinde Dernek Başkanı Gazi Mustafa Çolak ile görüştü. 1915 yılında kurulan derneği önemsediklerini dile getiren Başkan Keleş, "Ülkemizin bağımsızlığı uğruna yaşamlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimize minnettarız. Bizlere emanet ettikleri aileleri de en iyiyi hak ediyor. Onurlu bir yaşam sadece parasal olanaklar yaratılması ile sağlanamaz; sosyal yardım ve hizmetler alanındaki destekleyici, yaşamı kolaylaştırıcı düzenlemelerin de koruyucu sosyal refah devleti çatısı altında uygulamaya konulmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zamanda yanınızdayız. Dernek Başkanı Gazi Sayın Mustafa Çolak ve yönetimine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

MUHTARLARIN PARALELİNDE ÖZLÜK HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİ

Başkan Keleş, il örgütü ile beraber Sakarya Muhtarlar Federasyonu’nu da ziyaret etti. Sakarya’daki muhtarların sorunlarını ve Sakarya’daki sorunların konuşulduğu ziyarette Başkan Keleş, Başkan Erdal Erdem ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Muhtarların önemine işaret eden Başkan Keleş, "Muhtarların yetkileri artırılmalıdır. Alınacak yeni sorumluluklar paralelinde özlük hakları da iyileştirilmelidir" ifadelerini kullandı.