Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, yayınladığı mesajla tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

"Bayramlarımız, aynı zamanda kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir" diyen başkan Keleş, "Kurban Bayramı’nda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir. Kardeşliğimizi, tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde komşuluk ve akrabalık ilişkilerimiz daha da pekişir. Bu toprakların ruhunda barış, mayasında kardeşlik vardır.

Bu vesileyle, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta bizlerin huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günleri idrak edebilmemize imkan sağlamak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onların yokluğunu her an hisseden şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin ve Sakaryalı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sosyal mesafe kuralları gözetilerek esenlikler diliyorum" dedi.