CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un partisinin Kocaeli İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Sen FETÖ’cünün Allah’ısın” ifadesi büyük tepki topladı. 

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Hasta mısın sen! Bu şehrin yüz karası, bu şerefli milletin utancısın” diye tepki gösterdi.

Özkoç’un bu açıklamasına tepki olarak Twitter’da başlatılan #SendenUtanıyoruz hashtagine ise kısa sürede çok sayıda twit atıldı.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un açıklamalarına Ak Parti cephesinden tepkiler çığ gibi büyüyor.

İşte o tepkiler;

Sakarya AK Parti İl Başkanı Yunus Tever: "Günümüzün CHP’si tam anlamıyla hadsiz Özkoç’un vuku bulmuş halidir. Bu aziz millet; kimlerin uzaktan kumandalı, kimlerin ikinci el kiralık vekil olduğunu gayet iyi biliyor. Aziz milletimizden 19 yıldır yediğiniz tokatları yemeğe devam edeceksiniz. Kendi bataklığınızda boğulun! Özkoç için daha önce söylediğimiz çağrıyı tekrarlıyoruz: “CHP’nin çirkin yüzü Özkoç, artık şirazeden çıkmıştır. Bu şahsın meclis çatısı altında Sakarya Milletvekili olarak görev yapmasından dolayı utanç duyuyoruz. Kendisini derhal istifaya davet ediyoruz."

Serdiven Belediye Başkanı Yusuf Alemdar: "Bizim en önemli hasletimiz edeptir. Siyaset yapacağım diye; Hakk’a dil uzatacak kadar alçalmak siyaset değil; ahlaken, edeben sükûtun göstergesidir."

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek: CHP-FETÖ-HDPKK arasındaki sapkın ilişkinin meyvesi olan bu çukur siyaseti, iftira ve yalan odaklı şer hareketi hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Ferasetli Anadolu insanımız bu sapkınlara sandıkta cezasını verecektir!!! Yazıklar olsun.