CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç ilk olarak CHP Akyazı İlçe binasına giderek İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı ile Yönetim Kurulu üyeleri ve Partilileri ile görüştü. Parti binasında bir müddet kalan Özkoç daha sonra sırasıyla Ziraat Odası, Muhtarlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, SESOB’a bağlı Esnaf Odası Başkanlarının bir araya geldiği Bakkallar Odasını ziyaret etti ve başkanlarla görüştü ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  CHP’li Engin Özkoç D-140 karayolu üzerinde ve Devlet Hastanesi karşısında bulunan Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifini ziyaret ederek Akyazı’dan ayrıldı.

Engin Özkoç’un yaptığı ziyaretle ilgili CHP Akyazı İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı bir açıklama yaptı ve ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi “ Değerli Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Sayın Engin Özkoç bugün İlçemize bir ziyaret yapmıştır. Ziyarette Ziraat Odamız başkanı Ali Şener Bayraktar, Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanı Şinasi Bayraktar, Muhtarlar Derneği Başkanımız Yaşar Kahraman ve Bakkallar Bayiler Odasında da Akyazı’da faaliyetlerini sürdüren SESOB’a bağlı Oda Başkanlarımız,Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi başkan ve yönetimi bize ev sahipliği yapmışlardır. Bu ziyaret çok yararlı bir ziyaret olmuştur.  Gittiğimiz Odalarımızda çok yakın ilgiyle karşılandık bize ev sahipliği yapan bütün Oda Başkan ve Yönetimine teşekkür ediyorum”

Milletvekili Engin Özkoç’da ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı. “ Güzel İlçemiz Akyazı’ya bir ziyaret gerçekleştirdim. Bu ziyarette Sivil Toplum kuruluşu olan Odalarımızı ve onların değerli başkanları ve yönetimleriyle görüşme imkanı bulduk. Sorunlarını dinledik. Bizden isteklerini sorduk öğrendik. Buradan aldığım tüm bilgileri Genel Başkanımıza ileteceğim. Bende Ankara’da neler oluyoru ziyaret ettiğimiz Başkanlarımıza ve bizi misafir eden dostlarımıza anlattım. Yaptığım bu ziyarette bize ev sahipliği yapanların sıcaklığı beni ve arkadaşlarımı memnun etti. Hepsine teşekkür ediyorum .”