HALK54.COM/Emre ÇATAL
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Adapazarı İlçe Örgütü tarafından şehirdeki bir otelin toplantı salonunda düzenlenen kanaat önderleri toplantısına katılmak üzere bugün Adapazarı'na geldi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na CHP Grupbaşkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, PM üyesi Ayça Taşkent, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve CHP Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin eşlik ederken, toplantıya Ender Serbes, Ender Toçoğlu gibi isimler de katıldı.

Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirilirken, Halk54.com düzenlenen toplantının fotoğraflarına ve ayrıntılarına ulaştı.

Halk54.com editörünün aldığı bilgiye göre, partisinin Adapazarı İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Kanaat Önderleri toplantısında şehrin değişik meslek gruplarından kişilerle şehrin ve ülkenin sorun ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu, tüm soruları dikkatle not alıp tek tek cevapladı.

Kılıçdaroğlu, bu sorunları yine ilgili paydaşlarla iletişimi sürdürerek çözeceklerini vurguladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehirden ayrılarak Düzce'ye gitti.