CHP’liler sokağın nabzını dinlemek için sahaya indi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, il yöneticileri ve partililer, yerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve sanatkarların, sanayicilerin sorunlarını dinledi, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

CHP’li heyet ilk ziyaretini Hendek İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdi. Daha sonra İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve yöneticilerle beraber Hendek Ziraat Odası’na geçildi. İl Başkanı Ecevit Keleş, Oda Başkanı Hayri Duran’a ve yöneticilerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti.

CHP’li heyetin bir sonraki durağı Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası oldu. Ziyarette CHP’lileri Berberler Odası Başkanı Vahdettin Çilek, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel karşıladı. CHP’lilerin son durağı ise Küçük Sanayi Sitesi oldu. Başkan Cengiz Varlıca ve yöneticilerini ziyaret eden CHP’liler burada da yaşanılan sorunları dinleyerek ziyaretlerini tamamladı.

“VATANDAŞLA BİREBİR TEMASA DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretlerle ilgili konuşan İl Başkanı Keleş, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahaya inerek, problemleri, sıkıntıları, öneri ve istekleri yerinde dinledik. Sahada olmaya, esnafla, sanayiciyle, vatandaşla doğrudan temas etmeye, onların dertlerini dinlemeye ve sorunlarını aktarmaya devam edeceğiz” dedi.