Ecevit Keleş ve yönetimi, bir yandan ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerini sürdürürken, diğer yandan da protokoldeki yerini boş bırakmıyor. İL yönetimi, ilk olarak, 26.02.2020 tarihinde gerçekleştirilen Akyazı Muhtarlar Derneği 3. Olağan Kongresi’ne katılım sağladı. Buradan hızla ayrılan başkan ve yönetimi, soluğu CHP Sapanca Kadın Kolları seçiminde aldı. Burada partililerle bir araya gelen Keleş, Kadın Kolları’nın partimiz ve ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı. Aynı zaman diliminde Sapanca ilçe örgütüyle de bir araya gelen Keleş, planladığı çalışmaları partililerle paylaştı.

Sapanca’dan ayrılan yönetim bir sonraki durak olan Geyve ilçesine geçti. Ecevit Keleş ve yönetimi burada da partililerle bir araya gelerek kısa bir toplantı yaptı. Örgütün ihtiyaçlarını dinledi ve yapmak istediklerini aktardı. Partililerinin yoğun ilgisinden memnuniyetini ayrıca dile getiren Keleş, Biz büyük bir aileyiz, her geçen gün daha da büyüyeceğiz, diyerek Geyve’den ayrıldı.

Ecevit Keleş ve yönetiminin son durağı ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin yemek organizasyonu oldu. Ekip, hem ÇYDD ailesiyle vakit geçirdi, hem de yoğun mesai için enerji depoladı.