CHP İl Kadın Kolu Başkanı Azize Çeroğlu ve yönetimi önce CHP Hendek İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Hendekli yeni üyelerle tanışan Çeroğlu, yeni üyelere parti rozetini ilçe kadın kolu başkanıyla birlikte taktı. Daha sonra Hendek Pazaryeri ziyaret edilerek kadın esnafın sorunları dinlendi. CHP’nin kadınlara ve gençlere yönelik projesi “Aile Destekleri Sigortası” tek tek kadın esnafa ve pazara alışverişe gelen Hendekli vatandaşlara anlatıldı. “Aile Destekleri Sigortası” projesinin Hendek halkı ve özellikle kadınlar tarafından ilgiyle dinlendiği görüldü.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sakarya Web Tv işletmecisi, Hendekli gazeteci Ahmet Köse ziyaret edildi. Ziyarette ülke ve Sakarya’nın sorunları yanı sıra Hendek ilçemizin ve gazetecilerin sorunları da konuşuldu. Özellikle de günümüz koşullarında gazetecilik yapmanın zorluğu üzerinde duruldu.

Hendek’teki alan çalışmalarının ve ziyaretlerin sonunda bir açıklama yapan Azize Çeroğlu; ‘Hendek İlçemizde İl yönetimimiz, İlçe ana kademe ve kadın kolu yönetimimizle beraber verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Halkımızı, özellikle kadınımızı dinledik. Aile Destekleris Sigortası projemizi detaylı bir şekilde vatandaşımıza anlattık. Projemizin çok ilgi görüyor olmasından mutluluk duyuyoruz. Ailelerimizin her zaman yanında olacağımızı halkımıza anlatıyoruz. Her gün yeni üyelerimizin katılımıyla Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin genişlediğini görmek mutluluğumuzu daha da arttırıyor.’ dedi.