/ Haber Nurettin Eryılmaz /

''Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı ilçe Başkanı seçilen Füsun Çetin eski başkan Fatma Kurtuluş'tan görevi devraldı. Çetin sen ben yok hepimiz varız partiyi daha ileri iktidara taşımak için çalışacağız” dedi.

Adapazarı ilçe başkanlığı yapan Fatma Kurtuluş, Füsun Çetin ve ekibine başarılar dilerken, CHP'yi hep birlikte ileriye taşıyacaklarını belirtti. Kurtuluş, "İki yıllık bir süreç bitti, Pazar günü itibariyle ilçe kongremizi yaptık. Yeni seçilen ilçe başkanımız Sayın Füsun Çetin'e ve yönetimine sonsuz başarılar diliyorum. Parti hepimizin ikinci yuvası, hepimiz emek veriyoruz. Tek gayemiz var yarınlar için Cumhuriyet Halk Partisi'ni en ileri noktaya taşımak. Dün öyleydi, bugün böyleyiz yarında aynı çatı altında birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

12 Ocak'ta gerçekleştirilen 37’ci olağan CHP Adapazarı ilçe kongresinde Füsun Çetin 163 oy alarak CHP'nin yeni ilçe başkanı seçildi.

Bugün de Çetin görevi eski başkan Fatma Kurtuluş'tan devraldı. Uzun yıllar Adapazarı ilçe başkanlığı yapan Fatma Kurtuluş, Füsun Çetin ve ekibine başarılar dilerken, CHP'yi hep birlikte ileriye taşıyacaklarını belirtti. Kurtuluş, "İki yıllık bir süreç bitti, Pazar günü itibariyle ilçe kongremizi yaptık. Yeni seçilen ilçe başkanımız Sayın Füsun Çetin'e ve yönetimine sonsuz başarılar diliyorum. Parti hepimizin ikinci yuvası. Hepimiz emek veriyoruz. Tek gayemiz var yarınlar için Cumhuriyet Halk Partisi'ni en ileri noktaya taşımak. Dün öyleydi, bugün böyleyiz yarında aynı bayrak ile aynı çatı altında birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.