// Özel haber Nurettin Eryılmaz //

CHP Adapazarı İlçe Örgütünde Tebrik Ziyareti İle Parti Binası Dolup Taşıyor Hareketlenme Yaşıyor. Yılardır Parti Örgütünün Tüm Kademelerinde Görev Almış Deneyimli Kadın Siyasetçi Çiçeği Burnunda Başkan Füsun Çetin Yoğun Günler Yaşıyor.

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Füsun Çetin halk54.com Özel Açıklama yaptı“ Doğup Büyüdüğüm Ekmeğimi Kazandığım Şehrime Ve Partime Hizmet yarışında görev veren tüm partililerime teşekkür ediyorum.

Seçim sürecini dostça yürüttüğüm aday arkadaşıma ve yol arkadaşlarına teşekkürler..

Uzun süredir partimin ve STK’ların çeşitli kademelerinde görev aldım. CHP’nin son yerel ve genel seçimlerde aldığı sonuçların ilçemize yansımamasının nedenlerini değerlendirdiğimizde görev almak istedik.

Bu şehirde sağlıklı üye yapılanmasıyla başlayacak ve yeni üyeler kazandırarak, mahallelerde yeni yapılanmalarla doğrudan iletişim kuracağız. Gençleri partiye kazandırmak için ortak akıl oluşturarak projeler geliştireceğiz.

Yerel sorunları yerinde belirleyip çözüm noktasında çalışmalar yapacağız..

Parti içinden başlayarak toplumun tüm katmanlarıyla barış, hoşgörü, sevgi ve saygı çerçevesinde kucaklaşacağız. Partinin başarı çıtasını yükseltmek için sürekli alanda olacak ve politikalarımızı anlatacağız. Her şey Çok Güzel Olacak” diye sözlerini tamamladı.