HALK54.COM
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı eski İlçe Başkanı ve partinin önemli isimlerinden Fatma Kurtuluş, partisinden istifa ederek Muharrem İnce’nin kuracağı Memleket Hareketi’ne katılacağını söyledi. 

Halk54.com Genel Yönetmeni Hüseyin Cumalı’ya önemli açıklamalarda bulunan CHP’nin tanınmış ismi Kurtuluş, “Uzun zamandır partimizin içinde bulunan sıkıntılarla ilgili olarak mücadele ettik. Sıkıntılarımızı aşmak için çaba gösterdik. Ancak gerek ülke gerekse parti olarak geldiğimiz noktada oluşan sıkıntılı yapı giderek büyüdü. Son olarak sayın Muharrem İnce’nin başlattığı hareket ve çıkış noktası tamda bizim duygularımıza tercüman oldu” dedi.

CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi (MH) için kolları sıvayan Muharrem İnce ile birlikte ülke genelinde yaşanan istifa depremine kendisinin de katılacağını belirten Kurtuluş, “Türkiye genelinde olduğu gibi CHP’den online istifalar oluyor. Sakarya’da da istifalar sürüyor. Bende bugün veya yarın istifamı sunacağım. Arkadaşlarımızla bir araya gelip konuşuyoruz. Hep birlikte Memleketimiz için bir yola çıkıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kurtuluş, önümüzdeki günlerde açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.