Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Teşkilatı’nda 16 ilçede biten ilçe baştanlıkları kongrelerinden sonra ilçelerin kadın kolları ile gençlik kongreleri bütün hızıyla sürüyor.

AK Parti Sapanca İlçe Kadın kolları, AK Parti Serdivan İlçe Gençlik kolları kongrelerinin ardından Söğütlü İlçe Kadın Kolları kongresi de yapıldı.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt, AK Sakarya İl Kadın kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun katıldığı Söğütlü İlçe Kadın Kolları 6. Olağan kongresi Pandemi kurallarına uygun olarak yapıldı. AK Parti Söğütlü Uİlçe Başkanı olan çiğden Başkan bir kez daha güven tazelerken, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten kadın kollarında güven tazeleyen Çiğdem başkan’ı tebrik etti.

Kadın kolları il başkanı Zehra Hatipoğlu ise sosyal medya hesabından, “Söğütlü İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızın 6. Olağan Kongresini salgın tedbirlerine riayet ederek gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Sn. Selçuk Kurt ve Belediye Başkanımız Sn. Koray Oktay Özten'e göstermiş oldukları nezaket ve vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim. Kadın Kolları Başkanı olarak göreve devam eden Başkanımız Çiğdem Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum” paylaşımları yaptı.