HALK54.COM
AK Parti Sakarya 7. Olağan İl Kongresi Serdivan Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantı ile katılırken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, MHP Grupbaşkanvekili ve Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, AK Parti eski milletvekilleri Mustafa İsen, Recep Yıldırım, Hasan Ali Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, davetliler, delegeler ve partililer hazır bulundu.

Sakarya ile birlikte Yalova, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale kongrelerine canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

"YILIN 365 GÜNÜ KESİNTİSİZ ÇALIŞACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere önemli uyarılarda bulundu, hizmetin bayrak yarışı olduğunu ifade etti. Erdoğan, "Teşkilatlarda görev alacak arkadaşlardan büyük potansiyeli harekete geçirmesini istiyorum. Günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz şekilde çalışacağız." dedi.

"BİRLİKTE YAZACAK DAHA ÇOK BAŞARI HİKAYELERİMİZ VAR"
Sadece salgınla mücadele etmekle kalmadıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeyi küresel, siyasi ve ekonomik sistemin en üstüne çıkarmanın hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizimle rekabet edecek birileri varsa onlarla her türlü yarışmaya hazırız.  Biz Türkiye'nin kalkınması için yeni başlangıçların heyecanlarını yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah 2023 seçimlerinde milletimizin karşısına çok daha büyük bir vizyon ve heyecanla çıkacağız. Çünkü biz Cumhur İttifakıyız. Çünkü biz AK Partiyiz. Çünkü biz milletin bağrından çıkmış bir hareketiz. İnşallah milletimizle birlikte yazacak daha çok başarı hikayelerimiz var. Bu süreçte daha fazla gayret ve çok daha fedakarlık bekliyorum. Kongrelerin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının sonunda Sakarya'ya bağlanarak konuşması için sözü İl Başkanı Yunus Tever'e bıraktı.

"SAKARYA OLARAK EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ"
Sakarya teşkilatlarıyla birlikte en güçlü desteği vereceklerinin sözünü veren İl Başkanı Yunus Tever, "Çok kıymetli Cumhurbaşkanım, huzur bulduğunuz Sakarya'da sizleri saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyoruz. İnşallah her zaman olduğu gibi, 2023'te de kendi rekorunu kırarak Sakarya teşkilatlarıyla birlikte en güçlü desteği bizim vereceğimizin sözünü buradan veriyoruz. Sakarya sizleri çok özledi Sayın Cumhurbaşkanım. Emir ve talimatlarınızı bekliyoruz." dedi.

"SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Şuanda inşallah 2023'e Cumhur İttfakı olarak, çok daha güçlü bir şekilde devam edecek ve Allah'ın iziniyle sandıkları çatlatacak, patlatacağız. Dosta güven, düşmana da korku vereceğiz. Ankara'dan hepinize selamlar, saygılar sevgiler, sunuyorum." dedi.