HALK54.COM
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Örgütü, 97'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Demokrasi (Kent) Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. 

CHP'nin 97. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Başkanı Ecevit Keleş ve beraberinde PM Üyesi Ayça Taşkent, İl Kadın Kolları Başkanı ve Kadın Kolları MYK Üyesi Azize Çeroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Yusuf Konyalı, İl Bilişim Sorumlusu Oğuzhan Gündüz, Atatürk anıtına çelenk bıkarak saygı duruşunda bulundu. 

Daha sonra açıklamada bulunan İl Başkanı Keleş, "Temellerini 4 Eylül 1919'da Sivas Kongresinde attığınız, 9 Eylül 1923'te de kurduğunuz Cumhuriyet Halk Partisi'nin, bugünkü mirasçıları olarak huzurundayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'nin emperyalizm karşısındaki kararlığını, Kuvayı Milliye'nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97'nci kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız, sizin vfesilah arkadaşlarınızın kurduğu güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye'yi inşa etmektir. İlke ve devrimleriniz ile 11. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında, ülkemizi, işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu DEvrimi'nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza, hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." diye konuştu.

Keleş ve beraberindekiler, törenin ardından Atatürk anıtı önünde fotoğraf çektirdi.