Ziyaret Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Koç ve Vedat Aslan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı üye ye hizmet ülkeye hizmettir mottosu ile hareket ettiklerini belirterek “Üyelerimiz için katma değer oluşturmak, gelişimin öncüsü olmak gibi büyük bir yükümlülüğümüz olduğu bilinciyle lisanslı depoculuk, Turib ajanslığı, Laboratuvar, Süs Bitkiciliği Borsası, Canlı Hayvan Borsası hizmetleri gibi önemli projelere imza atmaktayız. Üyelerimizden gelen sorunların çözümü noktasında aktif olarak lobicilik faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Gerek TOBB çatısı altında bulunduğumuz komitelerde, gerekse tüm ziyaretlerimizde yerelden genele herkese sorunlarımızı dile getiriyoruz.” İfadesini kullandı.

Tarım ve hayvancılık sektöründe palyatif önlemlerden ziyade köklü yapısal değişikliklerin yapılması gerekliliğini vurgulayan Adem Sarı bu amaçla yürütülen çalışmalarda, Sakarya Ticaret Borsasını katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda borsanın tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiğini belirtti.

Üyelerin sektörel sorunları ve çözüm önerileri gibi konularda bilgi paylaşılarak, iş dünyasına ve güncel ekonomik konulara ilişkin görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.