Çalışmalarında başarılar dileyen DP il Başkanı İsmail Ergül, “Geçmişte bende bu federasyonda görev aldım. İyi işler yaptığımıza inanıyorum. Buradan rahmetli Hüseyin Kama başta olmak üzere geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Sakarya Amatör Sporuna kazandırmış oldukları spor evi, Erenler Spor tesislerinin yeniden dizayn edilmesi ve Amatör Spor kulüplerine yapmış olduğu yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. 

Mevcut Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den de Sakarya Amatör sporuna kalıcı hizmetler yapmasını ve amatör spor kulüplerine maddi ve manevi yardımlarını bekliyoruz. 

ASKF başkanımız Yaşar Zımba’nın ikili ilişkileri ile Amatör Spor kulüplerine çıkartmış olduğu nakdi yardımlara ve Spor sahalarının eksikliklerinin giderilmesinden dolayı göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ASKF Başkanı Yaşar Zımba ise, “Başkan Ergül’le birlikte uzun zamandır görev aldık. Bende Demokrat Parti’de görev almış bir insanım.  Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. İnşallah Demokrat Parti eski günlerine kavuşacağını ümit ediyorum.” diye konuştu.