Semt pazarlarını ziyaret eden DEVA Partiler, saha çalışmasında vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Serdivan Semt Pazarında vatandaşların fiyatlardan, esnafların ise satış yapmamaktan şikayetçi olduğunu dile getiren Aktaş, pandemi dolayısıyla kısıtlamaların kendilerini olumsuz etkilediğini kaydetti.

“Pazarcı endişeli, öğrenci endişeli, çiftçi, sanayici, işçi, anne, baba, esnaf, emekli, memur endişeli” diyen Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş, “İçinde bulunduğumuz buhrandan çıkabilmek için ülkede ve ekonomide yitirilen güveni, yeniden tesis etmek gerekiyor. Bunu sağlamak için yeni kadrolara ihtiyaç var. Sorunlara değil, çözümlere odaklanacağız ve tüm kadrolarımızla vatandaşa ulaşıp ülkemizin sorunlarının çözümsüz olmadığını anlatacağız” diye konuştu.

Aktaş: ”Genel Merkezimizin talimatıyla tüm il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte eş zamanlı pazar yerlerine ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Pazarcı esnafımızın, pazar alışverişi yapan vatandaşlarımızın dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza memleketimizin DEVA’sından bahsediyoruz. Sakarya’nın dört bir yanında kendimizi tanıtmak için çalışıyoruz. Biz hazırız. Sakarya’nın DEVA’sı hazır.” dedi.