DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, DEVA Partisi Sapanca İlçe Başkanı Cemal Kamışoğlu, İl-İlçe Yöneticileri, parti üyeleri ve gönüllüleri; Sapanca’da esnaf ve vatandaşla buluştu ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi, Muhtarlar Dayanışma Dernekleri’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi ziyaretleri sırasında konuşan DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, ‘’ Pandemi döneminde esnafımız ve vatandaşımızın yaşadığı maddi ve manevi sorunları yetkililer görmezden gelmeye devam edebilir ancak bizler DEVA Partisi olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sorunlarınızı, taleplerinizi dinliyoruz ve bunlarla ilgili çalışmalarımızı gerçekleştirerek iktidar olduğumuz zaman hızlıca sizlere çözümler sağlayacağız. Pandemiden dolayı tekrardan ayağa kalkmakta zorlanan esnafımızın ihtiyaç duyduğu krediler için şartların ağır olması ve faizlerin artmasını kesinlikle kabul etmiyoruz. Pandeminin suçlusu esnafımız değildir. Küçük esnafımız, ülkemizde pandeminin en büyük mağdurudur ve göz ardı edilerek görmezden gelinen kesimdir. ‘’ dedi. 

Gerçekleştirdği ziyaretin ardından Sapanca Muhtarlar Dayanışma Derneği’nde Sapanca’nın Muhtarları ile görüşen DEVA Partisi, Muhtarların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. DEVA Partisi Sapanca İlçe Başkanı Cemal Kamışoğlu, Muhtarla yapılan görüşme sırasında şu sözlerle güven mesajı verdi. Kamışoğlu, ‘’ Uluslararası tanınırlığı olan Sapancamızın belediye hizmetleri olarak yıllardır gelişmemesi artık göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir sorun olmuştur. Belediye hizmetleri, yetkili olduğunuz mahallelere ulaşmaması nedeniyle seçmenlerinizin ve sizlerin mağduriyetleri gün ve gün artmaktadır. İlçemiz sakinlerinin hak ettiği hizmeti hızlıca alması için şimdiden bütün hazırlıklarımıza başladık. İnşallah iktidar olduğumuz zaman Sapanca’nın bu kötü günleri aşmasına vatandaşlarımız ile birlikte çalışarak atlatacağız. Bugün sizinle görüşmeden önce ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarımız ile buluştuk. Partimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutluyuz ancak hepsinin hem maddi hem manevi çok büyük sıkıntıları var. Bizlere gösterdikleri ilgiyi karşılıksız bırakmamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Sapanca’nın DEVA’sı hazır, Sapanca DEVA Partisi’ni sahiplendi ’’ dedi.