“Esnafın umudu kalmamış durumda”

İlk olarak Karasu Esnaf ve Sanatkarlar odasını ziyaret eden DEVA Partisi heyeti burada Oda Başkanı İlyas Balcı ile esnafın durumu, sorunlar ve partilerinin çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra esnafı ziyaret edip onlarla sohbet eden İl Başkanı Mehmet Erdoğan esnafın moralinin de işlerinin de oldukça bozuk olduğunu gözlemlediğini ve umutsuzluğun giderek arttığını, esnafın DEVA Partisi ve Ali Babacan’ı bir umut olarak gördüğünü ve artık mevcut partilerin esnafın DEVA’sı olamayacağının farkına vardığını belirtti.

“Tarımın DEVA’sı belli”

Daha sonra Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık’ı ziyaret eden DEVA Partisi heyeti geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Ali Babacan’ın Adana’da başlattığı tarım ile ilgili 90 ve 360 günlük eylem planlarını anlatarak bütün paydaşlarıyla tarımı tekrar ayağa kaldırmak için neler yapılabileceği üzerine görüşmeler gerçekleştirdiler. İl Başkanı Mehmet Erdoğan parti olarak tarım konusunun en önemli konuların başında geldiğine inandıklarını ve partinin ilk bu konuda gelecek vizyonunu açıklamasının bunun bir ispatı olduğunu belirtti.

“Ulaşım sektörü de dertli”

Son olarak Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar’ı ziyaret eden DEVA Partisi heyeti burada da sorunlar ve çözümleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. İl Başkanı Mehmet Erdoğan; ulaşım sektörünün hem pandeminin etkisiyle zorlandığını hem de bu ekonomik ortamda ihtiyaç olan fiyat güncellemelerini rahatça yapamadıklarını dolayısıyla mağduriyetlerinin arttığını belirterek sektörü desteklemenin elzem olduğunu söyledi.

“Karasu halkı DEVA’yı sahiplenecektir”

Ziyaretlerden sonra Karasu caddelerinde esnaf ve halk ile bir araya gelen DEVA Partisi heyetine halkın ilgisi yoğundu. Vatandaş ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyip partilerinin çözüm önerileri anlatan İl Başkanı Mehmet Erdoğan ilçeden mutlu ve umutlu ayrıldıklarını halkın kendilerine karşı sıcak ve ilgili olduklarını gözlemlediklerini İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş’ın dinamizmi ve yoğun çalışma temposu ile Karasu’nun DEVA Partisini sahipleneceğine inandığını söyledi.