ESNAF ODASI ZİYARETİ
DEVA Partisi İl ve İlçe heyeti, Ferizli’de ilk ziyaretini Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na gerçekleştirdi. Burada Oda Başkanı Bahattin Paşalı ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan yaptığı konuşmada ‘’ Esnaflarımız ile geçen hafta Geyve’de bir araya gelmiştik bu haftada Ferizli’de bir araya geliyoruz ve onların sorunlarını direkt kendilerinden dinliyoruz, öğreniyoruz. DEVA Partisi olarak iktidar olduğumuz zaman esnafımızın eski güzel günlerine hızlı bir şekilde dönmesini sağlayacağız.’’ dedi. Yapılan ziyarette Ferizli’de pandemi döneminde işleri zor duruma düşen esnafların sıkıntılı durumları da konuşuldu. DEVA Partisi Ferizli İlçe Başkanı Yakup Kotaman bu duruma ‘’ Biz hiç bir vatandaşımızı sınıflara ayırmıyoruz, ayırmayacağız. Büyük şirketler bu pandemi döneminde sayısız yardım aldı ancak Ferizli’de bulunan esnafımızın büyük çoğunluğu hiçbir yardımdan faydalanamadı. Esnafa yapılan tek seferlik yardımlar kimseye ilaç olmadı. İş yerleri 16 aydır kapalı olan insanlara tek seferlik yardım yapmak o yardımıda eşit dağıtmamak artık esnafın sabrını taşırıyor’’ dedi.

ZİRAAT ODASI ZİYARETİ
Heyetin ikinci ziyareti Ferizli Ziraat Odasına oldu. Ferizli Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmeler gerçekleştirildi. Çiftçinin gübre, ilaç, tohum maliyetlerinin çok yükselmesinden dolayı mağduriyet yaşaması DEVA Partisi heyetinde bulunan Ekonomi İşleri ve Finans Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burak Vatansever  tarafından dile getirildi. Burak Vatansever, ‘’ Bugün çiftçimiz üretemiyor. Ürettiğini satamıyor, sattığı ile borcunu ödeyemiyor. Satış ve aracı arasında yok olup giden çiftçimiz yaşanan adaletsizlik yüzünden toprağından uzaklaşıyor, gübre tohum ve ilaç fiyatlarının yıl içinde durmadan yükselmesi kaynaklı büyük mağduriyetler yaşanıyor. ‘’ dedi. İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İlçe Başkanı Yakup Kotaman ise DEVA Partisi’nin çiftçiye verdiği önemi anlattı. ‘’ DEVA Partisi olarak çiftçimize büyük önem veriyoruz. İktidar olduğumuz zaman gerçekleştireceğimiz politikalarımızdan biride yeni Tarım Meslek Liseleri açmak olacaktır. Bu liselerimizi hemde mevcut çiftçilerimiz için bir eğitim merkezine dönüştüreceğiz. Çiftçimizin toprağını su ve teknoloji ile buluşturacak, ve üretilen ürünlerin birinci elden tüketiciye ulaşmasını destekleyeceğiz. Hiç bir zaman çiftçinin toprağına, traktörüne haciz gelmeyecek.‘’ dediler.

MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETİ
Heyetin üçüncü ziyareti Ferizli Muhtarlar Derneği’ne oldu.Muhtarlar Derneği Ferizli şubesi Başkanı Haluk Onay’ı ve ilçede bulunan mahalle muhtarları ile görüşmeler gerçekleştirildi. DEVA Partisi’nin yerel yönetimlere verdiği önemi anlatarak muhtarların sorunları dinlendi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Yakup Kotaman, Muhtarlara yaptığı konuşmada bu pandemi döneminde sorumlulukları artan muhtarlara başarılar dileyerek bir ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduklarını belirttiler.

PARTİLER, ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİ
Oda ve Dernek ziyaretlerinin ardından DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İl Yönetimi heyeti, İlçe Binasına geçerek teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi aldı ve DEVA Partisi Ferizli İlçe Başkanı Yakup Kotaman, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, parti üyeleri ve gönüllüleri ile toplantı gerçekleştirdi. DEVA Partisi Sakarya Teşkilat Başkanı Ercan Başnuh ‘’ Ferizli ilçemizin sorunlarının farkındayız. Sizlerin burada çalışmalarınızı büyük bir dikkat ve mutluluk ile takip ediyoruz. Sadece seçim zamanı değil Ferizli halkının her zaman sorunlarını dinleyeceğiz onlarla ilgileneceğiz ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Ferizli halkının partimize ve Genel Başkanımıza duyduğu güven ve özlemi ilk seçimde sonlandıracağız’’ dedi. Heyet toplantıların ardından ilçe esnafı ve vatandaşlarını ziyaret ederek Genel Başkanları Ali Babacan’ın selamlarını kendilerine iletti.