Programda aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, Sayman Üye Doğan Çatalbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Ür, Hayrettin Kovacıoğlu ile GGK Başkanı Mertcan Korkmaz da hazır bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “1917 yılında kurulan odamız 100 yılı aşkındır bu şehre hizmet ediyor. Şehrimiz ticaretin geçmişten beri yoğun olduğu beri üreten bir ildir. Hem tarımsal hem de sanayi anlamında üretiyor, dünyayla rekabet ediyoruz. İhracatçılar sırasında ilk 8 il arasındayız. Konum olarak çok uygun avantajlı bir bölgedeyiz ve yatırımlar da her geçen gün artmaya devam ediyor. Etkin kimliğimiz sayesinde ilimizin erkleriyle ortaklaşa bu şehri ilerletmeye, geliştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Meclis Başkanı Kuriş ise, SATSO’nun şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çekerek Sakarya’nın ve ülkenin kalkınmasında atılacak her adımda, üyelerimizin menfaati doğrultusunda işbirliği ile çalışmaya gayret ettiklerinin altını çizdi.

DEVA Partisi Heyeti adına Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı yapmış olduğu konuşmada; “SATSO’da bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Genç bir partiyiz ancak sadece problemleri ortaya koyan değil çözüm önerilerine yönelik çalışma da yapan bir partiyiz ve bu işleri yapacak güçlü bir kadroya sahibiz. Birçok ilde aktif haldeyiz. Politika, proje ve program geliştirmeye önem veriyoruz. Türkiye’nin sorunlarını çözen, vizyonunu, hedeflerini doğru belirleyen bir program hazırladık. 13 ayrı politika başkanımız var. Gerçekleri gören, dikkate alan, sorunların köküne odaklanan bir anlayışla birleştirici bir politikamız var. Siyaseti ilkeler ve değerler etrafında toplamayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.