DEVA Partisi Sakarya İl Başkanlığı, Cumartesi günü yapılan Sakarya 1. Olağan Kongresi ile ilgili açıklama yaptı.

Partiden yapılan açıklama şu şekilde:

"YOĞUN İLGİYLE KARŞILADILAR"
14 Kasım 2020 Cumartesi günü Saat 12:00’da, DEVA PARTİSİ Sakarya İli 1. Olağan Kongremize katılmak ve bir dizi temasta bulunmak üzere şehrimize teşrif eden Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ı otoban gişelerinde geniş bir katılımla karşılayan partililerimiz ve vatandaşlarımız coşku içerisinde, uzun bir konvoy eşliğinde il başkanlığımıza hareket ettiler. İl başkanlığı binasında kısa bir süre partililer ve vatandaşlarla görüşen Genel Başkanımız, daha sonra il başkanımız Sn. Mehmet Erdoğan ile birlikte il başkanlığı hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra, önce Uzunçarşı’da ardından Çark Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Genel Başkanımız Ali Babacan ve beraberindeki heyeti vatandaşlarımız ve esnaflarımız yoğun bir ilgiyle karşıladılar.

Pandemi tedbirleri nedeniyle salona girebilenlerden daha fazla partilimizin ve vatandaşımızın maalesef salon dışından takip etmek durumunda kaldığı kongremizde Türkiye, dünya ve Sakarya gündeminden örneklerle açıklamalar yapan Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan, kongrenin ardından şehrimizdeki basın medya kuruluşu temsilcileriyle yaklaşık bir saat kadar süren bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

"KONGRENİN ARDINDAN UĞURLADIK"
Basın toplantısının ardından partimizin ilimizdeki tüm ilçe başkanları ve il teşkilat mensuplarıyla ikinci bir toplantıya giren Genel Başkanımıza teşkilat mensuplarımız kendilerini takdim ettiler. Bu toplantının ardından tüm teşkilat mensuplarımızla genel başkanımızı devam eden kongre programına yetiştirmek üzere kongre salonumuzdan uğurladık. Bu arada Partimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı Sn. Av. Doğa Şanlıoğlu kongre merkezimizde öğleden önce 13. Gençlik Buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya gelerek onların düşünce, istek, beklenti ve eleştirilerini not etti.

Sakarya kamuoyunun da büyük bir merak içerisinde beklediği kongremizin coşku içerisinde gerçekleşmesinde emeği geçen tüm paydaşlara DEVA Partisi Sakarya İl Başkanlığı olarak sonsuz teşekkürlerimizi arz ederiz.

TEŞEKKÜR
Bu vesileyle özellikle; 14 Kasım 2020 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz DEVA PARTİSİ Sakarya İli 1. Olağan Kongremize katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan olmak üzere; Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyelerimize, misafir İl/İlçe Teşkilat Başkanlarımız ve değerli Yönetimlerine, partimizin Sakarya il ve ilçe Teşkilat Başkanları ile Yönetimlerine, şehrimizdeki siyasi partilerin kıymetli il ve ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, şehrimizin müstesna kanaat önderlerine, ulusal ve yerel basın ve medya kuruluşlarımızın kıymetli temsilcilerine, değerli muhtarlarımıza, değerli delege ve üyelerimize ve tüm hemşehrilerimize de bilhassa teşekkür ederiz.