ESNAF ODASI ZİYARETİ
DEVA Partisi İl ve İlçe heyeti, Geyve’de ilk ziyaretini Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na gerçekleştirdi. Burada Oda Başkanı İsmail Bulur ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan yaptığı konuşmada ‘’ Esnaflarımız ile aralıksız görüşmeler gerçekleştiriyoruz ve onların sorunlarını biliyoruz. DEVA Partisi olarak iktidar olduğumuz zaman esnafımızın eski güzel günlerine hızlı bir şekilde dönmesini sağlayacağız.’’ dedi. Yapılan ziyarette Geyve’de pandemi döneminde işleri zor duruma düşen esnafların zor durumlarıda konuşuldu. DEVA Partisi Geyve İlçe Başkanı Murat Demir bu duruma ‘’ Biz hiç bir vatandaşımızı sınıflara ayırmıyoruz, ayırmayacağız. Büyük şirketler bu pandemi döneminde sayısız yardım aldı ancak Geyve’de bulunan esnafımızın çoğu hiç bir yardımdan faydalanamadı. Pandemi döneminin bütün yükünü çeken bir esnaf kesimi var ve bunu hiç kimse görmüyor’’ dedi. 

ZİRAAT ODASI ZİYARETİ
Heyetin ikinci ziyareti Geyve Ziraat Odasına oldu. Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmeler gerçekleştirildi. Çiftçinin gübre, ilaç, tohum maliyetlerinin çok yükselmesinden dolayı mağduriyet yaşaması DEVA Partisi heyetinde bulunan İl Sektörel Politikaları Başkanı Volkan Terzioğlu tarafından dile getirildi. Volkan Terzioğlu, ‘’ Ürün fiyatlarındaki istikrarsızlık ve kazanç düşüklüğü çiftçimizi toprağından uzaklaştırıyor. Ne yazık ki bugün çiftçi üretemiyor, ürettiğini satamıyor, sattığı ile borcunu ödeyemiyor. ‘’ dedi. İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İlçe Başkanı Murat Demir ise DEVA Partisi’nin çiftçiye verdiği önemi anlattı. ‘’ DEVA Partisi olarak çiftçimize büyük önem veriyoruz. İktidar olduğumuz zaman gerçekleştireceğimiz politikalarımızdan biride yeni Tarım Meslek Liseleri açmak olacaktır. Bu liselerimizi hemde mevcut çiftçilerimiz için bir eğitim merkezine dönüştüreceğiz. Çiftçimizin toprağını su ve teknoloji ile buluşturacak, ve üretilen ürünlerin birinci elden tüketiciye ulaşmasını destekleyeceğiz. Hiç bir zaman çiftçinin toprağına, traktörüne haciz gelmeyecek.‘’ dediler.

ESNAF VE PAZARYERİ ZİYARETİ
Ziyaretler sonrasında DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Geyve İlçe Başkanı Murat Demir öncülüğünde parti yöneticileri bütün gün Geyve’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafa ve vatandaşa DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını iletip, sorunlarını dinleyerek iktidar olduklarında onlara sunacakları çözümleri anlattılar.