DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Sapanca İlçe Başkanı Cemal Kamışoğlu ve parti yöneticileri ile üyeleri Sapanca’da düzenlenen ulusal kapsamlı olarak hizmet veren 2021 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı’nda firmalara ziyaret gerçekleştirdi.

Fuarın organizasyon yetkilisi Hüseyin Remzi Adıyaman’dan fuara katılan firmalar hakkında bilgi alan DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan, fuarda hizmet veren firmalar ile tek tek görüştü. DEVA Partisi’nin geçtiğimiz aylarda açıkladığı tarım politikalarını firma yetkililerine aktararak, yetkililerin sorunlarını ve çözüm önerilerini not aldı.

DEVA Partisi heyeti fuar ziyaretleri sırasında kadın girişimcilere özel ilgi gösterdi. Kadın girişimcilerden Zeynep Yiğit’in standında uzun süre vakit geçiren partililer, Sakarya’da ejder meyvesinin tek üreticisi olan Zeynep Yiğit’ten ejder meyvesinin üretimi konusunda uzun uzun bilgi alarak, üretim ve pazarlama sırasında yaşadığı sorunları dinledi.

İl Başkanı Mehmet Erdoğan fuar ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “ Sapancamızda ulusal kapsamlı olarak gerçekleştirilen fuara ülkemizin çeşitli yerlerinden üreticilerin geldiğini görmek mutluluk vericidir. Partimizin geçtiğimiz aylarda açıkladığı tarım politikalarını hepsine anlatma fırsatı bulduk ve katılımcılar ile sorunlarını görüştük. Ülke ekonomisinde yaşanan sorunlardan dolayı her sektördeki esnaf ve üretici gibi burada bulunan firmalarda son derece rahatsızdır. Üretim maliyetlerinin fazlalığı satış maliyetini de arttırdığı için vatandaşlarımızın alım gücü, üreticilerimizin satışları düşmüştür.” dedi.