Teşkilat programı kapsamında ilimize gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve partililer, Demiryol İş Sendikası'nı ziyaret ederek Türk İş İl Temsilcisi ve Şube Başkanı Cemal Yaman ile görüştü. Yaman ziyarette, sendikayla ilgili heyete bilgiler vererek, işçilerin genel sorunları ve kıdem tazminatıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

İşçi, memur ve emekliler enflasyona karşı ezildi

DEVA Partisi Sözcüsü Şahin ise işçi, memur ve emeklilerin aldıkları artışların, zamlar ve vergiler sonucunda hızla eridiğine dikkat çekerek, “Hükümet, bütçeyi tekrar bir borç ve faiz bütçesi haline getirdiği için işçi ve memurlarımıza hak ettikleri imkanları sağlayamaz hale gelmiştir. İşçilere, memurlara ve emeklilere yapılan zamların, geçmiş mağduriyetleri gidermekten ve çalışanlarımızı korumaktan uzak” diye görüş belirtti.

Kaynarca’da Sivil Toplum ve Esnaf Ziyaretleri

Heyet daha sonra Kaynarca'yı ziyaret etti. Kaynarca’da; Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi, Esnaf Odası Başkanı Kadir Yazgan, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren heyet, esnaf ve çiftçinin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. İş yapamadıklarını belirten esnaf, yaşadığı sıkıntıları DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'e aktardılar.