Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte pandemi kurallarına uygun düzenlediği ilk toplantıda konuşma Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş; "Serdivan ilçesinin vizyonu ile ilgili görüşlerini anlatan Başkan Karabaş, "İlerleyen zamanlarda Serdivanın vizyonunu değiştirecek, yurtiçinde ve dışında tanıtımına katkı sağlayacak somut projeler halinde ilçenin yerel idarecileri ve kamuoyu ile paylaşıyor olacağız. Serdivan'da, 'İyi ki Serdivandayım' diyebilecek bir yaşam istiyoruz" dedi.

HIZLI TEŞKİLATLANDIK
Görevi aldıktan sonra hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yönetim kurulumuzu oluşturduklarını ifade eden Sinan Karabaş; "Partimizin tabelasını Sakarya'da ilk olarak Serdivan'da astık. Genel başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde partimizin bayrağını Serdivan’da en başarılı şekilde temsil edecek yönetim kurulumuzla, her geçen gün artarak aramıza katılan gönüllülerle bu yola çıktık" dedi.

SERDİVAN'A DEĞER KATMA ÇABASI
Amaçlarının, Serdivan'ın yaşam kalitesini artırmak olduğunu vurgulayan Karabaş, "Partimizin programında yer alan temel ilkeler doğrultusunda Serdivan'da bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmak. Tabi bu bayrağı dalgalandırmanın yanı sıra hayatımızı sürdürdüğümüz yaşadığımız bu ilçeye değer katmak, insanların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmak istiyoruz. Bu bağlamda ilçemizde geçmişten bu güne kadar görev yapan yerel yöneticilere de teşekkür ediyorum.Serdivan adına en büyük teşekkürü de Serdivan'ın Serdivan olmasında en büyük paylardan birine sahip Sakarya Üniversitesi'ni Serdivan'a kazandıran ilk belediye başkanlarımızdan, rahmetli amcam Hüseyin Karabaş’a gönderiyorum. Rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun." 

DEVA Partisi Serdivan İlçe Teşkilatı 1’inci Olağan Kongresi sonrasında Sinan Karabaş Başkanlığındaki güçlü yönetim kadrosunda yer alan isimler ve görevleri şu isimlerden oluştu: 

İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığı Atakan Türkyılmaz

İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığı Şahin Dereli

İlçe Sekreteri Yavuz Bozkurt

İlçe Seçim İşleri Başkanlığı Erkan Yıldız

İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığı Sinan Eryiğit

İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığı Rahşan Bengi Gezgin Kayan

İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığı Muhammet Emre Akyol

İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı Ali İhsan Ürküt

İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı Rıdvan Tok

İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığı Onur Tokur

İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığı Mustafa Özkan Yıldırım

İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Önder Çınar

İlçe İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığı İbrahim Güle

İlçe Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığı Kadir Kubilay Akar"