SÖZ VERDİ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Kemaliye mahallesinde ikamet eden , evlerinden ve yerlerinden edilerek bir başına sahipsiz bırakılan Kentsel Dönüşüm mağduru vatandaşlar ile görüşmüş, sorunlarının çözülmesi adına çalışacağına mahalle sakinlerine söz vermişti.

SORUNLARA 26 AYDIR ÇÖZÜM YOK
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, seçim beyannamesinde kendisinin de aynı mahallede ikamet ettiğinin ajitesini yaparak kısa sürede çözüleceği müjdesini vermiş ancak aradan 26 ay geçmesine rağmen hiç bir sorunun çözüme ulaşmaması ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ninde bu durumdan haberdar olmadığını ifade etti.

DİKBAYIR SÖZÜNÜ TUTTU
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakarya valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamlarında ziyaret ederek Hendek ilçesi Kemaliye mahallesi Kentsel Dönüşüm sorununu dile getirerek çözülmesi noktasında  destek istediler.

ŞAŞKINLIK YARATTI
İlk ziyareti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yapan vekil Dikbayır, konuyu Sakarya Ekrem Yüce’ye açtığını, Kemaliye mahallesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında gelinen noktadan yeni haberi olduğunu ifade etmesi şaşkınlık yarattı.

BABAOĞLU Tİ'YE ALMIŞTI
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu meclis toplantısında  Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm hakkında  imar planlarının Sakarya Büyükşehir Belediyesinde olduğunu açıklamakla kalmamış İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın  mahalle sakinlerine yönelik yaptığı ziyareti ti'ye alarak açıklamalarda bulunmuştu.

VALİ KALDIRIM VE BAŞKAN YÜCE'DEN DESTEK SÖZÜ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, ziyaret sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanının ilk kez haberinin olduğunu ve kendisinin konunun çözülmesi  yönünde çalışmalar başlatacağını belirtti. Vekil Dikbayır, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ında konuyla ilgileneceği sözü verdiğini duyurarak  Sakarya Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem Yüce’ye ve Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a hassasiyetlerinden dolayı  teşekkür etti.