"SAKARYA NİYE NORMALLEŞMENİN DIŞINDA BIRAKILDI?"
Dikbayır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: ''Sakarya halkının cömertçe oy verdiği milletvekili ve Belediye Başkanlarına sesleniyorum. Sakarya'yı öksüz bıraktınız yalnız bıraktınız. Vaka sayıları Sakarya'nın iki katına ulaşmış şehirlerde normalleşme süreci başlamışken, Sakarya niye bunun dışında bırakıldı. Bu şehrin sesini neden Ankara'ya anlatamıyorsunuz. Esnafımızın 3-5 masa ile hizmet vererek rızkını kazanmaya çalışması tıka basa dolu AK Parti kongrelerinden daha mı tehlikeli. Sizin bu tutumunuz ile esnaf Covid 19'dan değil ama kahrından ölecek.'' dedi.

"MİLLETİN VEKİLİ OLUN"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, verilen yardımların bugünkü hayat şartlarında millete hakaret olduğunu belirterek: '' Verdiğinizi iddia ettiğiniz yardımlar bugünkü hayat şartlarında esnafa hakarettir. Acı reçeteyi millete değil, kendinize uygulayın. Tasarrufu ağzınızda değil uygulamalarınızda da olsun.  O sırça köşklerinizden çıkın. İktidarsanız bu milletin ayağına gidip derdini çözün. Birilerinin değil milletin vekili olun.'' diye belirtti.

"BİR NESLİN GELECEĞİ HEBA OLUYOR"
Dikbayır: ''Bu esnaf devletine inandı kapat dediniz. Kapattı. Bu vatandaş size 19 yıldır oy vermekten başka ne yaptı. Esnafımız batarken siz kalabalığı ile övünülen kongreler, mitingler yaptınız. Şimdi çıkıp şu kadar milyon para dağıttık şunu yaptık bunu yaptık diye çıkıp konuşacaksınız. Madem çok büyük yardımlarınız oldu, buyurun Ankara'dan Sakarya'ya bir gelinde esnafın içine olmayan başarıyı anlatında görelim. Batırdığınız iş yerleri aslında aileleri ile birlikte geleceğimizi de batırıyor. Batırdığınız esnafın ya evinin elektriği kesiliyor ya da interneti. Evdeki evladı eğitim alamıyor. Bir nesil geleceği de sizin beceriksizliğiniz yüzünden heba oluyor. '' dedi.

ALLAH'IN İZNİ MİLLETİN DESTEĞİ
Sakarya'lı Cumhur İttifakı Milletvekillerine seslenen Dikbayır: ''Cumhur İttifakı Vekilleri hepimiz bu şehrin evlatlarıyız. . Bu milletin vergileri ile maaş alıyoruz. Milletimize borçluyuz. Allah aşkına kendinizi onların yerine koyun. Düşünün. Ödeyemediniz ve evinizde internet yok. Çocuğunuz derse giremedi ve öğretmen çocuğu neden derse giremedin diye arıyor. Çocuk internetimiz kesik babam ödeyemedi öğretmenim diyor. Allah aşkına bir an için o babanın yerine kendinizi koyun. O utancı neyle tarif edersiniz. Siz ne yaptınız size söyleyeyim. Siz 80 Lira 100 Lira için bu milleti annelikten babalıktan utandırdınız. Lebaleb batırdınız herkesi. Allah'ın izni milletin desteği ile iktidar olduğumuz gün Ülke nasıl yönetilir, bir şehir nasıl yönetilir hepinize göstereceğiz.'' diyerek sözlerine son verdi.