Hafta sonu yaşanan yoğun yağış sonrası Akyazı İlçesi Dokurcun Mahallesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı birtakım ziyaretler gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan vatandaş ile bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Hafta sonu yaşanan yoğun yağış sonrası Akyazı İlçesi Dokurcun Mahallesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı birtakım ziyaretlerde bulundu. Vekil Dikbayır, Başkan Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Akyazı İlçe Başkanı Fatih Çakmak ve İlçe Yöneticileri ilk olarak Dokurcun Mahallesine gelerek selden zarar gören vatandaşlar ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, selde hayatını kaybeden Sami Özkul'un ailesini de ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyaret sonrası Vekil Dikbayır ve Başkan Kılıçaslan trafik kazasında hayatında kaybeden Hakkı Barutçu'nun da ailesini ziyaret ederek baş sağlığı dilediler.