Öncelikle kongremize katılarak ,bizleri onurlandıran başta Genel Başkan yardımcımız Sn.Ümit Dikbayır olmak üzere,diğer siyasi partilerin temsilcilerine,sivil toplum örgütü temsilcilerine,ilçe başkanlarımıza,İyi partili cesur ve iyi insanlara bir kez daha teşekkür ediyorum.Seçim de yarıştığımız rakibimiz Sn.Ömür Uygun, seçim bittiği an itibari ile en başından beri olduğu gibi yol arkadaşımızdır,dava arkadaşımızdır. Partimizde darılma,gücenme olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.Çünkü başından beri dediğimiz gibi bizim meselemiz şahsi meselemiz değil,memleket meselesidir.Yapmış olduğumuz kongrelerimize olan ilgi ve alaka  partimize artan teveccüh en büyük göstergesidir.

Seçim öncesi İl yönetim kurulunda beraber çalıştığımız başta İl Başkanımız Sn.Selçuk Kılıçaslan olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim.İnşallah aynı azim ve birliktelik ile çalışmaya devam edeceğimiz.

Son olarak şunu söylemek isterim ki,Sakarya bizim sevdamız,Sakarya'nın layık olduğu değeri ve hizmeti alması için, biz şu an muhalefette ,çok yakında iktidar da çalışmalarımıza gece gündüz devam edeceğiz.Yapılan kongremiz şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler,sevgi ve saygılar mı sunarım.

Dokumacı ve yönetim kurulunun çarşamba günü mazbatasını alması bekleniyor.