Konu hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, "Artık şehirde tek kale maç bitti diyerek çıktığımız buyolda,vatandaşların bizlere verdiği muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tepeden tırnağa gece gündüz çalışıyoruz. Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız bir çok proje ile hemşehrilerimizin yanında olup,onların sesi oluyoruz,olmaya da devam edeceğiz.

Görüyoruz ki hem ülkemiz hem şehrimiz siyasi anlamda bir değişime hazırlanıyor. Gelecek seçimler ne zaman olursa olsun bu iktidar için sona gelinmiş, İYİ Parti iktidarının hazırlıkları başlamıştır. Sahada görülen net görüntü tam anlamı ile budur. Teşkilatlanma çalışmalarımız kapsamında yarın seçim olacak şekliyle hazırız.

Öyle ki Adapazarı ilçemizdeki 600 sandığın tamamının sandık görevlisi şu an itibari ile hazırdır. Yine ilçemizdeki 84 mahallemizde,bazı mahallelerimizde birden fazla olmak kaydı ile yaklaşık 140 mahalle sorumlumuz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Her geçen gün güçlenen bir teşkilata sahibiz.

Hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde partimize katılım talebi bulunmaktadır. Bu taleplere yaptığımız projelerimiz ile yetişmeye çalışıyor, her geçen gün ailemizi büyütüyoruz. Uzun lafın kısası şu ki,vatandaş sonu gelen AK Parti iktidarının alternatifi olarak İYİ Partiyi belirlemiş ve dört gözle sandığı beklemektedir.

Bizlerde bu ucube sistemi değiştirerek,ülkemizi layık olduğu yönetim şekline kavuşturacağız. Ve seçimler sonrası geçilecek güçlendirilmiş parlementer sisteminde ilk Başbakanı Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener olacak inşallah." dedi.