İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Maltepe mahallesinde açılan bir dondurmacıya yaptığı hayırlı olsun ziyareti sonrası, Maltepe Gençlik Spor kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Erdem Kasap, yöneticiler ve mahalle muhtarı Süleyman Çetin’in de yer aldığı ziyaret yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Dokumacı, "Öncelikle sporun içinden gelen biri olarak başta Maltepe Gençlik spor kulübü başkanı Sn. Erdem Kasap ve tüm yöneticileri mahallelerine ve mahallelerinin gençlerine sahip çıktıkları için tebrik ederim. Aslında sosyal bir görev yapıp, büyüdükleri mahallenin gençlerini kötü alışkanlıklarından kurtarıp, spora yönlendirmenin mücadelesini yapıyorlar. Ancak ziyaret esnasında aldığımız bilgiler neticesinde öğrendik ki; bu mücadelelerinde  yalnız bırakılmışlar. Tesisleri kendi imkanları ile yaşanılabilir bir hale sokmaya çalışsalar da, halen birçok eksik bulunmaktadır. Çatısı akan idari bölümü, uygun olmayan soyunma odaları, yetersiz ışıklandırma, zemini bozuk ve boyutları küçük olan halı saha, bozuk kamera sistemleri ve daha birçok eksiği mahalleli ve yönetim kendi imkanları ile halletmeye çalışmaktadır'' dedi.

Dokumacı, ''Tüm bu hususlara ilişkin seçim döneminde, mahalle halkına destek sözü veren Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya sesleniyorum; döneminizin neredeyse yarısı bitmek üzere, seçim zamanı vatandaşa verdiğiniz sözleri bir gözden geçirin derim, gittiğimiz birçok yerde görüyoruz ki sözler halen havada duruyor. Maltepeli hemşehrilerimizin oluşturduğu ve tek gayeleri mahalleli gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, spora teşvik etmek olan Maltepe Gençlik Spor kulübünün tesislerine ilişkin birçok eksiği bulunmaktadır. Bu duruma ilişkinde hem yöneticiler hem de mahalleli sizlerden çözüm bekliyor. Her ne kadar bu tesis, belediyeniz tarafında kiralanmış ise de, kiralayan mahalle sakinlerinin oluşturduğu bir spor kulübüdür. Bu insanlara ticari amaç güden esnaf muamelesi yapılmamalı, sonuna kadar destek olunmalıdır. Maltepe Gençliğin sonuna kadar yanında olduğumuzu ve bu konunun takipçisi olacağımızı bilmenizi isterim'' diye belirtti.

Dokumacı sözlerine devam ederek, ''Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, vatandaşı gezdikçe ve dinledikçe görüyoruz ki, seçim zamanı vaatler havada uçuşmuş, 5 senelik döneme 15 senelik sözler verilmiş. Döneminizin nerede ise yarısı bitti, önceden şehrimizde belki sorulmuyordu ama hep söylüyoruz, bu şehirde tek kale maç dönemi bitti. Biz İYİ Parti olarak bunların hepsini, millet adına soracağız, sormaya da devam edeceğiz'' diyerek sözlerine son verdi.